2014/2015

Deggendorf vs Motor

Ze začátku druhé třetiny se prezentujeme choreem, kdy jdou nad hlavy připravené papírové šály a od začátku visící transparent Motor on Tour. I přes přítomnost četníku v sektoru šperkujeme choreo dvěma červenými stroboskopy. S výsledným efektem můžeme být určitě spokojeni.

 

 

Motor vs Jihlava

Ze začátku zápasu se nad hlavami fanoušků objevuje také první prezentace večera. V narážce na nedohraný čtvrteční zápas je vytažena plachta s podobiznou jihlavského hokejisty, kterému po tváři tečou slzy. To vše doplňují nápisy „Dnes zase utečete?!“ a „Uplakánci z Dukly“.V polovině zápasu se prezentujeme druhým choreem. Hezky malovaný znak, ve kterém jsou znázorněny věci spojené s Motorem a naším stylem života. Pod ním vystižný nápis „Ať žije Motor“. Prezentace to mohla být nadprůměrná, bohužel byla podceněna velikost plachty a ani vytažení nebylo dokonalé, škoda.

 

Motor vs Kladno 

Čekání na zápas krátíme popíjením piv v bufetu, jiní dokončují transparent k chystané prezentaci. ta je realizována ve druhé minutě zápasu, kdy se tribuna za bránou obarví do červeno-modro-bílých vlaječek, vše doplňuje transparent „Motoráci“. Škoda málo výrazné červené barvy, i tak měly vlaječky především z blízka skvělý efekt. Díky všem za spolupráci!

 

 

Motor vs Beroun

Před začátkem třetí třetiny vyvěšujeme na zábradlí již zmíněný transparent s jasným zněním „SOBOTA – VŠICHNI DO JIHLAVY!

 

 

Havířov vs Motor

Ve druhé části hry má motor exluzivní nástup a na světelné tabuli svítí 4 góly v domácí síti. To je impuls pro Jihočechy na tribuně a v sektoru pro hosty se tak objevuje malovaná plachta a transparent „NEJVĚRNĚJŠÍ“

 

 


Motor vs Prostějov

Po dvou odehraných minutách jde pak prezentace nad hlavy fanoušků v sektorech D3-D4. Plachtu o rozměrech 9×9 m doplňují již zmíněné fólie a transparent „Naše srdce bije pro Motor“. Až na malé drobnosti, jako je nezakrytí vchodu a pár volných sedaček se prezentace povedla na výbornou. Děkujeme za spolupráci!

 

Motor vs Kadaň
Její vytažení bylo původně plánované s vhozením úvodní buly, vzhledem k opozdilcům, kteří se na svá místa trousí až po úvodní buly je choreo vytaženo ve druhé minutě. I přes obavy se plachta vytáhla bez problémů, okolní kartoniáda dopadla také na výbornou. Jediným mínusem tak byla velmi slabě odzpívaná státní hymna, která měla celkový dojem z chorea (11m podobizna TGM + transparent „Člověk bez národa by byl ničím“) vyšperkovat.

 

Prostějov vs Motor

O pauze zvelebíme místní stánek samolepkami a pomalu chystáme choreo na vytažení v další třetině.

Prezentace pak jde nad hlavy chvilku po vhození buly. Nad hlavami fanoušků se objevuje již zmíněná plachta, na které jsou vyobrazeny dva autobusy a nápis „Mistři výjezdů“, vše doplňuje, královská koruna a chorál o stejném znění jako text na plachtě.

 

Motor vs Jihlava
Po dvou odehraných minutách se sektory D2-D4 obarví do zlatavé barvy. Vše doplňuje znak Motoru a hezky malovaný transparent „KLENOT JIHU ČECH“. Prezentace se povedla na výbornou, což potvrzuje i potlesk zaplněné haly.

 

 

Motor vs Kladno
Na tento atraktivní zápas jsme si nemohli nepřipravit choreo, které je nad hlavami fanoušků prezentováno tradičně po dvou odehraných minutách. Opět se jednalo o celotribunovou choreografii, tentokrát se sektory za bránou obarvili do barevné kombinace historických dresů, ve kterých hráči Motoru právě v tento zápas nastoupili. Igelitové pásy doplnil 22m dlouhý transparent „Okřídlené M, navždy v srdci mém“, text po stranách doplnili letopočty 1965 a 2014. Transparent zdobil zábradlí až do třetí třetiny zápasu, kdy ho vystřídala část vlajek.
Benátky vs Motor
Před koncem první třetiny je vytažena první prezentace připravena k tomuto zápasu, to když za pomoci 4 plachet a tragicky roztaženého transparentu popřejeme všechno nejhorší pánům v modrých uniformách.

 

 
Benátky vs Motor
V poslední minutě zápasu jde na řadu druhá připravená prezentace, a to hezky malovaný ďábel se dvěma světlicemi v rukou. Plachtu měl doplnit transparent „peklo přichází z Jihu“, bohužel stejně jako v prvním případě se ho nepodařilo ideálně roztáhnout. Po stáhnutí plachty se v sektoru i přes prohru rozhoří velké množství pyrotechniky. Následně si vzájemně zatleskáme s hráči a míříme zpět do ČB.

 
Motor vs Chomutov
Ve druhé minutě zápasu je prezentováno slibované choreo. Stejně jako při zápasech s Jihlavou či Kladnem se do něho zapojují sektory D2-D4. Tentokrát se nad davem fanoušků objevují fólie v barvách klubu a města. Červené M na modrém podkladu doplňuje po obou stranách přítomná vlajka Českých Budějovic a na zábradlí visící transparent „HOKEJOVÉ MĚSTO“.

 
Motor vs Prostějov
Začátek druhé třetiny dává prostor připravené prezentaci, která opět zabírá prostor tří sektorů. Tentokrát sektory zakrývají malované papírové pásy, které diagonálně dávají vzniknout nápisu MOTOR. I když bylo choreo tvořeno na poslední chvíli a v malém počtu fanoušků, povedlo se dle očekávání a výsledek je opět uspokojivý.
 

 

Jihlava vs Motor
Stejně jako jihlavští, i my se během první části hry prezentujeme choreografií. Tou je malovaná plachta, kterou část fanoušků připravovala od brzkých pátečních ranních hodin. Plachta měla být doplněna i o černé fólie, vzhledem k našlapanosti sektoru bylo jejich rozdání na určitá místa opravdu nemožná. Plachta je tak vytažena osamoceně a překvapivě i vcelku dobře roztažena.

 

Motor vs Benátky

Hráčům a těm několika desítkám fanoušků, kteří podporují Benátky, byl po dvou odehraných minutách za pomoci 25m transparentu zaslán jasný vzkaz „Budeme vaší noční můrou!“. Transparent byl doplněn necelými třemi stovkami fólií a v neposlední řadě hezky malovanou plachtou se známou hororovou postavou „Jasona“, za kterým se tyčila černá věž a část radnice.
Motor vs Benátky

I na druhý zápas bylo připraveno choreo přes sektory D2-D4. Bohužel se nám nepodařilo udržet vysoce nastavenou laťku minulé prezentace a zamýšlená kartoniáda „MOTOR“, doplněná o transparent „Každý má nějakou závislost“ nebyla příliš čitelná.

 

Motor vs Benátky

I během třetího domácího zápasu čtvrtfinálové série se na naší tribuně objevuje choreo. K prezentaci jsou opět využity sektory D2-D4, které na obdiv ostatním divákům vystavují 11m podobiznu legendární postavičky Maria a všeříkající transparent “DOKONČETE LEVEL!”, který je psaný stylem 8-bitového písma, celou prezentaci doplňují matné fólie.

Motor vs Třebíč

V tradičním čase dostává prostor přichystaná choreografie. Šachovnici z fólií doplňuje malovaná plachta se šachovými figurkami, na zábradlí se objevuje 22m dlouhý transparent „Chceme další vítěznou partii“.  Trošku nás zklamal výsledný vzhled kartoniády, i přesto lze prezentaci hodnotit pozitivně

 

Motor vs Třebíč

Druhé měření sil připadlo na sváteční datum, kdy naše milované město slaví své 750té narozeniny.  S tímto výročím bylo také spojeno zmiňované choreo, a  tak své rodné hroudě popřejeme velkým znakem města doplněným o vše říkající transparent “750 LET”, kterému sekundují žluté vlaječky s červenými fóliemi, tedy v barvách městské vlajky.

 

Motor vs Třebíč
Po několika minutách hry si potlesk haly vyslouží část tribuny „D“, která prezentuje znak Motoru v historických barvách jako podobiznu znaku Supermana, vše doplňují lesklé a matné fólie v barvách klubu, vše měl zprvu doplnit i transparent „SuperMotor“, tedy vzor jednoho z triček v našem E-Shopu. Bohužel pro nedostatek materiálu jsme tentokrát museli transparent oželet

 

Motor vs Slavia

 27.3.2015

 

 

 

 Motor vs Olomouc

3.4.2015

 

 

 

 Motor vs Slavia

10.4.2015

Jeden Komentář

  1. Pavel napsal:

    Super jedině Motor smile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*