2012/2013

Motor vs Kladno

Během první komerční přestávky se prezentujeme choreem na pokračování. Nejdříve míří nad hlavy červené a modré papíry doplněné o nápis “Jardo si hvězda” ve druhé části chorea se objevuje 27 hvězd s čísly hráčů a vše doplňuje nápis “Ale my jich máme 27″.

 

 

 

Motor vs Plzeň

80 ks papírových šál doplnil transparent „Budějcká šlechta“-

 

 

 

 Motor vs Chomutov

Transparent reagující na kauzu Chomutovských fanoušků a následnou mediální hysterii.

 

 

 

 Motor vs Kladno

 Na začátku utkání se na zábradlí objevuje transparent “Život je boj a bojovat se musí!” pro bojovníka Romana Bernáta, velký respekt tomuto klukovi! Během třetí třetiny se nad hlavami objevuje cca 100 prskavek a transparent “Zdravíme” 2021 Jágrfans” jako poslední prezentace se na  konci zápasu a rozlučce s Andym objevuje transparent “Andy-forever one of us” k tomu hoří 17 interiérovek.

 

 

Motor vs Vítkovice

Optickou prezentací pro tento zápas bylo choreo přes 3 sektory za bránou z lesklých kartónů a nápisu “Bojujte za naše barvy”. Výsledek předčil naše očekávání a je to určitě to nejlepší co jsme v poslední době předvedli. Na konci zápasů v sektoru hoří také cca 10 interiérovek. Celkově velice dobré představení.
 

 

 

Motor vs Vítkovice

choreo pro tento zápas bylo dělané hodně narychlo a podle toho také vypadalo. Červené a modré kartony dolnilo 60 mávacích vlaječek. Bohužel celkový výsledek za moc nestál.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*