2010/2011


9.Ledna 2011 Motor vs Liberec

Rozdáno cca 350 ručne barvených barevných papírů a vytaženy 4 plachty které dohromady daly letopočet založení klubu.Nad kotlem roztažen narychlo dělaný a ne moc kvalitní nápis „začátek historie.“ Toto choreo vznikalo v prádelně paneláku a podílelo sa na něm cca 5 lidí. Veškeré finance hrazeny z vlastní kapsy

 

 

 

 

18.Ledna 2011 Motor vs Slavie

Po zápase s Libercem převažovali víceméně kladné ohlasy a tak jsme se rozhodli v této činnosti pokračovat.Při zápase se Slávií byl vytažen velký znak SKP české Budějovice + 2 plachty s letotpčty mistrovské sezóny. Vše doplnily žluté a červené opět ručně barvené papíry.Nad kotlem nápis se všemi jmány hráčů mistrovského týmu. Výsledný efekt kvůli neschopnosti některých lidí v kotli nebyl takový jaký sme si představovali.

 

 

 

30.Ledna 2011 Motor vs Třinec

Díky finanční podpoře lidí z kotle kteří začínají přispívat na založený choreofond máme možnost vytvořit finančně náročnější choreografii. V kotli se obejvuje 120 vlaječek + modré a červené pruhy veprostřed sektoru.Nad kotlem nápis Barvy našich srdcí. Během týdne má toto choreo na youtube přes 3000 shlédnutí.Náklady na choreo cca 1500 Kč

 

16.Února 2011 Narychlo dělané choreo na vyjádření podpory modrým dresům.

 

 

 

 

3.Března 2011 Motor vs Vítkovice

 Na první domácí zápas čtvrtfinále s Vítkovicemi byla vyhlášena akce „bílé peklo“ kterou měla podpořit plachta s plamenem a interiérovými fontánami okolo vše doplněno o bílé papíry. Celkově bylo bílé peklo spíše propadák.

 

 

4.Března 2011 Motor vs Vítkovice  

Na druhý zápas byla připravena celosektorová choreografie skládajcí se z modrých a červených čtvrtek dávajcí dohromady nápis MOTOR který však nebyl dobře čitelný.